La “Plataforma Afectados Coches Antiguos” demana solucions en lloc de prohibicions

Font: Diari Ara

Els conductors de vehicles clàssics demanen solucions i no prohibicions per les mesures anti-contaminació que s’han posat en marxa fa uns dies a l’Area Metropolitana de Barcelona. Per tant, quan es produeixin episodis de contaminació només podran circular entre les 7 del matí i les 8 del vespre els vehicles que portin l’etiqueta ambiental B (més contaminants), C (menys contaminants), ECO (híbrids) i O (elèctrics). Les mesures van enllà i a partir del 2019 no podran circular els vehicles matriculats abans de l’1 de gener de 1997 ni les furgonetes matriculades abans de l’1 d’octubre de 1994 i a partir del 2020, tots els vehicles que no tinguin l’etiqueta ambiental tindran prohibit de circular entre setmana en quaranta municipis de l’àrea metropolitana. A partir del 2025, tindran prohibit el trànsit permanentment.

Manuel Hernández, portaveu de la “Plataforma Afectados Coches Antiguos” demana que no s’englobin tots els vehicles antics en un mateix sac

Aquesta reivindicació va arribar a la nostra ciutat el passat diumenge durant la 2ª trobada de cotxes i motos clàssics i d’època que es va celebrar al Passeig Manuel Puigvert a benefici de “La Marató” de TV3.

A continuació podeu escoltar l’entrevista sencera a Manuel Hernández, portaveu de la “Plataforma Afectados Coches Antiguos”

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *