La plataforma Seguim convoca una nova trobada de “Música i poemes per la llibertat”

Immersos en plenes festes nadalenques, els Grallers de Calella tocaran nadales i dos lletraferits, Eduard Ortega i Oscar Fruitos, llegiran textos i poemes. L’objectiu és demanar l’alliberament dels polítics empresonats i a l’exili. Una nova trobada organitzada per la plataforma Seguim, que manté les seves convocatòres setmanals des del mes de juliol. Serà avui, a les 20:30h, a la plaça de l’Ajuntament.

Jaume Planas, membre de la plataforma Seguim, ha destacat que cal seguir mantenint l’esperit reivindicatiu.

La gent que intentem mantenir aquest caliu de manteniment de l’acció ciutadana la nostra intenció és aquesta; no es pot parar i més pensant que hi ha gent que hi està posant molt de la seva part com són tota aquesta gent que està a les presons.

Planas ha explicat que han tingut un nombre força elevat de gent, però que durant les festes nadalenques han notat una baixada de la participació.

Havíem arribat a un nombre força elevat de gent, però aquestes dues últimes setmanes, hem de suposar que per les festes, ha baixat una mica. Havíem arribat a superar les 100 persones amb escreix i aquestes dues últimes setmanes s’ha notat una mica.

Eduard Ortega i Oscar Fruitos seran els encarregats de llegir avui textos i poemes per reclamar l’alliberament dels polítics empresonats i a l’exili.

Llegiran poemes i textos. Generalment, combinem poemes o textos que tenen a veure amb l’estat actual de la situació. Són dos xicots que s’han ofert. Nosaltres el que intentem fer és un torn rotatori de gent que vingui a llegir, que s’ofereixi, que participi, donar veu a quanta més gent possible millor.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jaume Planas, membre de la plataforma Seguim Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *