Tot a punt per rebre als Reis d’Orient

Cavalcada de Reis 2016
Cavalcada de Reis 2016

La il·lusió tornarà als carrers i les cases de la ciutat demà, 5 de gener, la nit que arriben els Reis Mags. La cavalcada començarà a les 18h a la Riera Capaspre després del tret de sortida dels focs artificials. El recorregut continuarà pels carrers Jovara, Balmes i Església, on els Reis faran una visita a l’Església de Santa Maria i Sant Nicolau. Seguirà pel carrer Bisbe Sivilla i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament. A les 20h està previst que facin uns parlaments des del balcó de l’Ajuntament, per després rebre a tots els nens i nenes a l’Ajuntament Vell.

Degut a la cavalcada es produiran diverses afectacions en la mobilitat en vehicle a la ciutat. A partir de les 13h no es podrà aparcar al Passeig de les Roques, entre Santiago Rusiñol i Montserrat, al carrer Jovara, entre Amadeu i Balmes, i al carrer Balmes, entre Jovara i Església.

A partir de les 17:30h, no es podrà circular pel carrer Jovara, entre Sant Elm i Balmes, ni pel carrer Església, que ja és peatonal. S’anirà obrint el pas als vehicles a mesura que avancin les carrosses. Està previst que la circulació quedi restablerta a les 20h.

Avui els patges de Ses Majestats explicaran contes i recolliran les cartes dels infants de la ciutat a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Un acte organitzat per Amics de la Biblioteca amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre. Serà de 19h a 20h de la tarda. Abans, a les 18h, podran gaudir de l’espectacle infantil Fantasia a la plaça de l’Església. Preparat per l’Ajuntament de Calella amb el suport de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat