La Plataforma Seguim farà aquest vespre un acte especial amb motiu del trasllat dels presos

Sortida de la presó de Puig de les Basses, a Figueres

El trasllat dels presos i les preses a Madrid per la celebració del judici del procés ha aixecat moltíssima expectació des de primera hora del matí per part dels mitjans que han captat les imatges del comiat i les mostres de suport de la gent que els ha anat a acomiadar als centres penitenciaris de Lledoners, Mas d’Enric 2 i Puig de les Basses. Se’ls porta a Soto del Real i Alcalá-Meco per assistir com a encausats al judici que, hores d’ara, encara no té data d’inici.

Amb motiu del trasllat, la Plataforma Seguim que cada divendres reclama l’alliberament dels presos i les preses, el retorn dels exiliats i el sobreseïment dels encausats, farà avui un acte especial. A més, es compleixen sis mesos des que van començar a reunir-se a la Plaça de l’Ajuntament, on s’hi ha instal·lat un petit memorial amb les seves fotografies, escrits i espelmes.

Pilar Rocafort, integrant de la plataforma, ha explicat que faran un mural amb les imatges dels encausats i llegiran missatges que ells mateixos han escrit abans de partir cap a Madrid.

Avui hem previst, a banda del que fem cada setmana amb la col·laboració de músics i de lectors, tenim preparades unes pancartes amb les cares de les persones encausades al judici de l’1 d’octubre i voluntaris i voluntàries llegiran els missatges que han escrit o enviat els presos i les preses han escrit abans de la sortida cap a Madrid.

Les activitats d’aquest divendres al vespre de Música i poemes per la Llibertat començaran a les nou del vespre a la Plaça de l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *