La Policia Local tornarà a vigilar que es compleixi el confinament municipal de cap de setmana

Imatge d’arxiu

Durant aquest cap de setmana del Pont de la Puríssima, a Calella es vetllarà perquè ningú se salti el confinament municipal, vigent des d’aquesta passada nit i fins les sis del matí del dilluns 7 de desembre. Es farà amb controls policials a les entrades a la ciutat, en la línia del dispositiu que s’ha dut a terme des del mes d’octubre. Des del consistori també es preveu vigilar que comerços, bars i restaurants compleixin amb les restriccions d’aforament i distància.

Les excepcions al confinament municipal de cap de setmana som comptades: per motius laborals o d’emergència, o també es contempla per a qui faci esport amateur, que podrà creuar només una línia de terme. És a dir, en el cas de Calella, anar fins a Sant Pol de Mar o Pineda de Mar, però no més enllà.

Per controlar que es compleix la restricció de mobilitat, la Policia Local desplegarà el dispositiu de vigilància que ha posat en marxa des de finals d’octubre, quan el Govern català va decretar el triple confinament. S’ha fet amb controls estàtics a la carrereta N-II i també, segons es va anunciar per part del consistori, a d’altres portes d’entrada a Calella com és l’estació de Renfe.

També s’han donat instruccions als agents que fan patrullatge perquè estiguin amatents al compliment de les restriccions d’aforament per part de comerços, bars i restaurants, del 30% interior; i del 50% en terrasses exteriors, on també s’ha de mantenir una distància mínima d’1,5 metres i senyalitzada entre clients asseguts en diferents taules. En aquest aspecte, el consistori compta amb la feina de reforç de l’informador Covid, que visita els establiments i recorda les mesures que s’han de seguir per seguretat sanitària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *