1.538 calellencs i calellenques es troben en situació de desocupació

Torna a créixer la desocupació a Calella i al conjunt del Maresme, segons les dades d’atur registrat que ha fet públiques l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal. A Calella ha augmentat en 16 persones respecte a l’octubre, deixant el nombre total de persones sense feina en les 1.538. Són pràcticament 200 més que l’any passat i situen la taxa d’atur registrat en el 18,87 %. Al conjunt de la comarca l’atur ha incrementat en 182 persones i s’enfila cada cop més cap a la xifra dels 30.000 aturats.

29.938 maresmencs i maresmenques consten com a demanandats d’ocupació en tancar el registre del mes de novembre. Un increment inferior al que ha estat habitual en els darrers anys. Interanualment, però, incrementa un 18,59% i trenca la tendència a la baixa dels darrers 6 anys.

L’augment de l’atur ha estat la tònica general a les poblacions de l’Alt Maresme, a excepció de Santa Susanna, on la desocupació baixa lleugerament en dues persones, situant la xifra total a les 229. Pineda es torna a situar com la població maresmenca amb una taxa de l’atur més elevada, 22,33%, amb 2.706 aturats i Sant Iscle de Vallalta, lidera el creixement intermensual amb un augment del 8% respecte al mes d’octubre.

Consulta l’informe clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *