“1 donatiu, 1conte” la campanya de la biblioteca per recaptar fons per a La Marató

Un any més la biblioteca de Calella ha decidit solidaritzar-se i col·laborar a omplir la bossa de La Marató de TV3, dedicada enguany a la Covid. Ho fa a través de la campanya solidària “1 donatiu, 1 conte” que organitza juntament amb totes les biblioteques del Maresme. Una campanya que s’adapta a les restriccions vigents i que destinarà tots els seus beneficis a la investigació per la Covid.

Per cada donatiu que facin a la biblioteca els usuaris rebran un conte en format àudio, per escoltar-lo allà on vulguin. L’escriptora Assumpta Mercader és qui ha cedit i gravat alguns dels seus contes a les biblioteques maresmenques. Els usuaris poden fer la seva aportació fins al dissabte 19 de desembre, a través de les urnes ubicades a les biblioteques. Ho ha explicat la directora en funcions de Can Salvador de la Plaça, Coral Prieto. 1 donatiu 1 conte

Aquest fem una col·laboració més senzilla. Les persones ens poden fer una petita aportació econòmica i nosaltres a canvi els hi farem arribar un audiollibre. És la manera que hem trobat per col·laborar per recaptar fons per la investigació per la Covid.

Les donacions s’han de fer presencialment a la biblioteca. Per cada aportació s’enviarà via correu electrònic el conte narrat per Assumpta Mercader.

Més enllà de recaptar fons per la Marató, la biblioteca també ha engegat amb l’arribada del desembre el seu calendari d’advent. Enguany adaptant-se a la Covid, ho fan en format virtual. Cada dia a través del seu blog recomanen un llibre o una pel·lícula de temàtiques ben variades. Prieto diu que n’hi haurà per a tots els gustos.

Hem decidit fer un calendari d’advent. En aquest sentit, des del blog de la biblioteca cada publiquem una recomanació literària de totes les temàtiques. Algun dia també inclús recomanarem pel·lícules. Està molt centrat en llibres d’adults i temes que poden ajudar a reflexionar i donar informació.

Prieto també ha aprofitat per recordar que mentre durin les restriccions, la biblioteca fa totes les activitats online. En aquest sentit demà oferiran l’hora del conte dels dissabtes a través del seu Facebook.

Totes aquestes activitats es poden trobar a l’agenda de l’Ajuntament i al blog de la Biblioteca.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *