La Policia Nacional marxarà el 5 d’octubre de Pineda, tal com estava previst inicialment

@Revistamaresme

El president del PP comarcal, Diego Sánchez, ha assegurat en una entrevista a Ràdio Calella Televisió que els agents de la Policia Nacional allotjats a Pineda es quedaran als seus hotels fins el dia 5 d’octubre, data en la qual finalitza la seva reserva.

«A Pineda el que es va anunciar ahir a corre-cuita i jo crec que amb molt poca responsabilitat és que la Policia Nacional havia d’abandonar els dos hotels on estan pernoctant a Calella i ara jo puc confirmar que els policies estaran fins el dia 5 d’octubre que és quan tenien la reserva feta, no per un altre motiu. Tenien una reserva fins el dia 5, per tant, qui s’ha avançat anunciant una sortida imminent de la policia nacional dels hotels s’ha equivocat i ha parlat més ràpid del compte. Puc confirmar i assegurar que els policies estaran fins quan tenien la reserva que és el 5 d’octubre»

Diego Sánchez ha assegurat que viu amb molta preocupació la situació actual i ha assenyalat a la CUP com a responsable de l’aturada general del 3 d’octubre.

«El que està clar és que la CUP ja l’havia anunciat i convocat de fa 8 o 10 dies. El que volen, o la CUP el que vol és instaurar el caos, l’anarquia, el desordre, perquè justament és d’això del que viuen. Per tant, molta, molta preocupació i molta tristesa de que la resta li estigui fent el joc a la CUP. Espero i desitjo que la situació es normalitzi i la gent pugui entrar en raó i entre tots buscar una solució a tot aquest tema»

El president del PP comarcal ha declarat també que el regidor del Partit Popular de Calella, Josep Maria Pérez Basart, està patint atacs per part de terceres persones.

«Està patint atacs per part de persones. Li han punxat una roda, li fan destrosses, l’amenacen, l’insulten. Entendrà vostè que no és res agradable. Per això, em sap molt de greu que estigui patint això»

Pots escoltar l’entrevista íntegra aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *