La portaveu del PSC de Canet es desvincula de les protestes veïnals i respon a l’alcaldessa Arbell

gomez psc

La regidora portaveu del PSC de Canet de Mar, Marián Gómez, ha volgut respondre a les declaracions que va fer l’alcaldessa canetenca, Blanca Arbell, dimecres passat al programa La Ciutat. Arbell va apuntar a la regidora socialista com a la promotora de les recents mobilitzacions que s’han produït al poble per demanar-li la dimissió per la sensació d’inseguretat que viuen els veïns. És per això que Gómez ha sortit al pas de les declaracions desvinculant-se de l’organització de les protestes, però ha fet costat a les persones que han engegat el moviment veïnal.

Malgrat assegurar que ella no està al darrere de cap de les mobilitzacions, la regidora socialista sí que s’ha posicionat al cantó dels veïns que s’han concentrat recentment demanant més presència policial al carrer. Exposa que la sensació d’inseguretat que es viu al poble és una responsabilitat directa de l’alcaldessa i li demana celeritat per a solucionar el conflicte.

No és indignació que ens posin al capdavant. Si fos nostra seria una gran iniciativa, però no ens podem posar medalles per una cosa que no hem fet. (…) L’obligació d’Arbell com a alcaldessa és que els canetencs se sentin segurs, més enllà de si ha crescut la delinqüència o no. I és la seva responsabilitat posar fil a l’agulla perquè Canet no estigui ni se sentin insegur.

Ahir al vespre un centenar de persones es van tornar a concentrar a les portes del consistori canetenc per denunciar la manca de seguretat. Durant la protesta també es va iniciar una campanya de recollida de signatures per exigir al Govern Municipal que treballi de manera activa i eficaç per eliminar la violència i delinqüència.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat