L’Ajuntament lliga l’expropiació de l’Hostal Univers per fer l’aparcament de Can Saleta

El primer pas que farà l’Ajuntament de Calella per avançar en la construcció del nou aparcament de Can Saleta, amb una capacitat estimada de 400 places, serà l’expropiació de l’Hostal Univers. Preveu reservar-hi la partida de mig milió d’euros del programa d’inversió que anunciava aquesta setmana el portaveu del Govern Municipal, Josep Torres, en una entrevista a Ràdio Calella TV. Dins dels acords per a l’ampliació de l’Hospital Sant Jaume, el consistori calellenc es va comprometre davant de Salut a fer-se càrrec econòmicament del projecte de nova bossa d’aparcament. Pel moment, aquesta és la primera partida que s’hi destinarà si s’aprova el pressupost del 2021 que es portarà a aprovació dijous vinent, 25 de febrer.

L’Ajuntament de Calella es reservaria una partida de mig milió d’euros per expropiar l’Hostal Univers i disposar dels terrenys necessaris per construir el nou aparcament de Can Saleta, que es preveu tingui tres plantes alçades amb capacitat per a uns 400 vehicles, i que estigui connectat amb el centre hospitalari. És una de les partides incloses en el programa d’inversions per al 2021 que haurà de validar el plenari.

Ho ha confirmat aquest matí la portaveu de la CUP, Núria Freixas, qui ha explicat que el projecte de comptes per aquest any no recull cap altra inversió per al desenvolupament dels treballs tècnics ni l’inici de les obres. Ha precisat que aquesta és la informació que tenen ara.

Són 500.000 euros per a l’expropiació que permeti fer l’aparcament. Ens ho han confirmat els regidors Torres i Gibert quan vam tenir la reunió (…) En els pressupostos no ho hem vist, però a la comissió informativa d’avui esperem tenir més informació.

Les últimes informacions relatives al projecte situaven a l’entorn dels 2 milions d’euros el cost total de la construcció de l’aparcament de Can Saleta, que ha de donar serveis als usuaris del centre hospitalari calellenc i a tot l’entorn urbà.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *