La preinscripció escolar serà del 13 al 24 d’abril

nens_freta

Serà per a la segona etapa d’Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria. Les dates les ha anunciat el Departament d’Ensenyament i suposen un endarreriment de gairebé un mes respecte del que és habitual, d’acord amb la petició que es feia de diferents sectors de la comunitat educativa. Això farà que es redueixi el temps d’espera entre que la família presenta la sol·licitud fins que coneix el centre on ha obtingut la plaça.

A banda d’escurçar el calendari, també es preveu que disminueixin les incidències causades per peticions d’alumnes nouvinguts o en situacions de canvis de localitat de residència.

Enguany s’incorpora com a novetat la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior de Formació Professional. Tampoc caldrà aportar documentació en paper de les dades que ja té l’administració.

De moment, i a l’espera que es publiqui la resolució d’aquest any, els alumnes celíacs continuaran tenint 10 punts complementaris. L’any passat es va anunciar que se suprimirien aquests punts extres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat