La premiada “Adú” es projecta avui a la Sala Mozart dins la programació del Cicle Gaudí

La pel·lícula dirigida per Salvador Calvo aborda tres històries paral·leles sobre el drama de la immigració i la crisi dels refugiats a Europa. La fugida d’Adú i la serva germana del Camerún en direcció a Espanya buscant refugi, i on esperen retrobar-se amb el seu pare, és la trama que dona nom al film que va guanyar 4 premis Goya.

No gaire lluny del Camerún, un activista mediambiental contempla horroritzat a un elefant mort i sense ullals. A més de lluitar contra la caça furtiva, aquest home també haurà de superar els problemes que apareixeran quan es retrobi amb la seva filla, acabada d’arribar d’Espanya. A milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a un grup molt nombrós de subsaharians que prova de creuar la frontera. Aquestes tres històries estan unides per un tema central, i cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se.

Aquest drama està interpretat per Luís Tosar, Anna Castillo, Patrick Criado, Fernando CAyo i Álvaro Fernández.

https://www.youtube.com/watch?v=-VAQPQx1KJ4

Adú opta a 5 dels premis Gaudí: millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció de producció, millors efectes visuals, millor vestuari i millor música original. La gala de la tretzena edició dels guardons que concedeix l’Acadèmia del Cinema Català tindrà lloc el proper 21 de març.

La projecció serà a les 20h a la Sala Mozart. L’entrada general costa 4,50 euros. Hi ha tarifes especials a taquilla.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *