La processó del Burret marca l’inici de la Setmana Santa a Calella

La imatge de Jesucrit sobre el burret, emulant la seva entrada a Jerusalem, tornarà a sortir aquest Diumenge de Rams de l’Església Parroquial de Santa Maria i Sant Nicolau. Serà a les onze del matí, abans que es faci la benedicció de palmes i palmons al mig de la Plaça de l’Església. És l’acte que marca l’inici de la Setmana Santa calellenca, el període més important per a la comunitat cristiana.

La processó del Burret sortirà del portal xic i passarà per la Plaça de l’Església. Al mateix punt, al migdia, es farà la tradicional benedicció de les palmes i palmons, a càrrec del responsable de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, mossèn Cinto Busquet. Aquesta donarà inici als actes de la Setmana Santa calellenca. El següent serà la processó de Divendres Sant, precedida pels armats. La processó del Silenci i la Llum sortirà a les 19.30h del portal gran de la parròquia i passarà pels carrers Església, Batlle, Jovara, Escoles Pies i Plaça de l’Ajuntament.

Com a acte destacat, el Cant de l’Àngel durant la Vetlla Pasqual de Dissabte Sant, a les 22h. Repetirà per dos cops l’endemà, Diumenge de Resurrecció. Dins la parròquia, després de l’eucaristia del migdia, i al mig de la Plaça de l’Ajuntament, amb la imatge de la Mare de Déu Joiosa. L’encarregada d’entonar els càntics adreçats a la Mare de Déu és Daniela Llamazares, de 9 anys, acompanyada a l’orgue de la música i comunicadora Sonia Montañola.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *