La Sala Mozart, en obres

Font: Calella Film Office

L’activitat cultural a la Sala Mozart queda pausada durant tres mesos per les obres remodelació de l’equipament municipal, que han començat aquesta setmana i se centren en el revestiment interior. Se substituirà per un envolvent que s’ajusti a la normativa de seguretat i contra els incendis, i amb les noves parets també s’aconseguirà una millora acústica. La intervenció s’emmarca en el propòstit de l’actual govern municipal de consolidar la Sala Mozart com un espai cultural de primer nivell que permeti referenciar Calella al conjunt del país. La inversió serà de 124,135,89 euros del pressuposts municipal del 2023.

L’alcalde Marc Buch ha donat detalls de la tercera fase de remodelació de la Sala Mozart, un equipament que es va municipalitzar l’any 2017.

No és només una qüestió d’embelliment de la sala, sinó també millorar les condicions acústiques perquè aculli esdeveniments escènics de primer nivell i que l’espectador visqui la millor experiència possible.

Des que en va adquirir la propietat, l’Ajuntament de Calella ha finançat diverses actuacions de millora a l’equipament cultural: l’adequació de la caixa escènica, els camerinos i els equipaments tècnics, la instal·lació d’un nou sistema de climatització o la substitució de la coberta, que va implicar la retirada de tot el material d’amiant existent. Un cop finalitzades les obres que han començat aquesta setmana, quedarà pendent per a una fase futura la substitució del terra de la sala, la renovació del pati de butaques o la reforma dels lavabos.

Fins a mitjans d’abril, la sala estarà tancada però l’alcalde indica que s’ha treballat amb antelació i de forma planificada perquè les activitats previstes es puguin mantenir traslladant-les a d’altres espais.

 

S’ha fet una planificació per tal de programar les obres en el moment de menys activitat. Tot i que se seguiran fent accions culturals a Calella portant-les a la Fàbrica Llobet-Guri, el febrer s’hi representarà un espectacle familiar immersiu, o les sessions de l’Aula d’Extensió Universitària, per a les que s’ha buscat una ubicació alternativa per mantenir-les.

L’espectacle que es porta a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri és Frederick, de la companyia calellenca Teatre al detall de Txell Botey i Xavi Idàñez. Es farà el dissabte 24 de febrer, a les 18h, i les entrades ja es poden comprar al portal entrapolis.com al preu de 5 euros. És una proposta de teatre familiar, dirigit per Toti Toronell, amb text de Jordi Palet sobre el conte de Leo Lioni.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.