Neix a Calella un nou club esportiu, el C.E. Fundació Creu Groga

Al setembre començarà a funcionar un nou club esportiu a la ciutat. És el CE-Fundació Creu Groga. Inicialment es dedicarà a dues disciplines, el waterpolo i el triatló.

El nou club ja ha engegat uns entrenaments de waterpolo anomenats «waterpolo social» on ja hi entrenen des de l’any passat jugadors de totes les edats els dimarts i els dijous. Marc Guaita, coordinador del CE Fundació Creu Groga, ha comentat que històricament ja es jugava a waterpolo a Calella i ara es vol recuperar l’afició a aquest esport. Guaita: “Calella havia tingut waterpolo ja fa temps amb categoria absoluta. Jo vinc del món del waterpolo, jo era jugador professional. Es va fer una molt bona campanya però va desaparèixer. La idea, proposta i ganes, són engegar de nou, veient que Calella té tanta tradició de nadadors i gent aquàtica, sent un poble de mar, i fer waterpolo en totes les categories“.

L’altra disciplina esportiva a la que es dedicarà el nou CE F. Creu Groga és el triatló, però només enfocat a infants i adolescents. Per això Marc Guaita diu que pares i mares no tinguin por d’apuntar-hi els seus fills ja que la seva idea no és fer arribar els petits a l’extrem físic dels Ironman, sinó més aviat només començar a dominar les tres disciplines del triatló. “Sempre quan parlem de triatló amb nens i adolescents, al venir al món de l’esport, la gent s’espanta i diu: jo no vull que el meu fill sigui un Ironman, a veure què li faran, si el «matxacaran». I no no. És l’inici de les tres modalitats esportives. Aprendre a nedar i agafar una bona tècnica. Aprendre a córrer, a run, a respirar i manegar-se bé. I amb la bicicleta l’equilibri i saber desenvolupar-se bé a sobre una bicicleta“.

De moment el que arrenca és el Club Esportiu, que anirà de la mà de la Fundació Creu Groga, encaminada a ajudar infants i adolescents amb problemes d’addiccions diagnosticades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *