El grup Barceló adquireix el 100% de la divisió de turisme del grup Serhs

Fotografía de la firma

El grup Serhs i el grup Barceló han signat un acord, subjecte al dictamen de la Comissió Nacional de la Competència, perquè la divisió Serhs Tourism & Hotels s’integri a Ávoris, la filial de viatges del grup Barceló. L’acord inclou, també, l’agència majorista Rhodasol, la qual proveeix a agències minoristes d’Espanya, Portugal i el mercat francòfon.

Ávoris es farà amb el 100% de Serhs Tourism, el proveïdor de serveis de viatge que actua com a distribuïdor B2B (business-to-business), és a dir, amb altres empreses i no amb el client final. Serhs ha informat que amb aquesta operació podran continuar amb la seva estratègia de concentració de les activitats clau, i Ávoris incorporarà els prop de 5.000 hotels que ofereix Serhs.

Serhs ha afirmat que es mantindran tant la plantilla i els equips actuals de l’empresa com la marca Serhs, gràcies al seu prestigi a nivell nacional i internacional. Serhs compta amb 2.500 treballadors repartits entre les 33 societats que la integren, dels quals prop de 1.000 pertanyen a Serhs Tourism & Hotels.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *