La setmana acabarà amb un canvi de temps

Aquest divendres arriba el fred i la pluja. El meteocat ha emès l’avís moderat per intensitat de pluja a la comarca. Les temperatures baixaran i, al Maresme, hi haurà mínimes d’entre 1 i 8 graus. Les màximes oscil·laran entre els 6 i 12 graus. És una baixada de temperatures que ens acompanyarà durant el cap de setmana perquè s’acosta una gran llengua d’aire fred.

A finals d’aquesta setmana arriba el fred, el típic del mes de febrer, però aquest any és la segona onada de fred intensa. Cauran les temperatures, un canvi que es notarà perquè les que hi ha hagut fins ara han sigut anormalment elevades. En aquesta darrera setmana, Calella ha assolit gairebé els 22ºC , una temperatura alta tenint en compte el mes al qual estem.

De cara a demà divendres també hi haurà pluja abundant a la comarca, però de cara al final del dia s’obriran clarianes. Les pluges, però, seran en forma de ruixats i xàfecs, localment de moderada intensitat, però poc abundants. El meteocat ha emès avís de situació meteorològica de perill moderat per intensitat de pluja al Maresme entre la 1 de la matinada d’avui i les 7 del matí de demà. El mar estarà en estat de forta maror i hi haurà vents lleugerament moderats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *