La Solera prepara revetlla i dinar d’aniversari

Imatge d'arxiu

Cap de setmana d’aniversari per a la Penya Solera Barcelonista de Calella. Com cada any per aquestes dates, celebrarà una revetlla i sopar popular al Passeig Manuel Puigvert – gratuït per als socis i sòcies –, una demostració de dansa i música i ball per acabar la nit. Serà aquest dissabte 13 de juliol, a partir de les 21h. L’endemà diumenge 14 de juliol es farà el dinar de germanor, que comptarà amb una presència important de penyes d’arreu del país, la qual cosa ha destacat el president de la Solera, Isidre Argelés.

La revetlla de la Penya Solera Barcelonista de Calella, aquest dissabte 13 de juliol al Passeig Manuel Puigvert, inclourà les actuacions del centre de dansa La Fàbrica, sopar popular a càrrec de la Confraria de Setmana Santa i l’Associació Sant Quirze, i música en viu i ball amb el duet Cristian i Sònia, per acabar la nit. A la barra se serviran entrepans, begudes, coca i cava. Els socis i sòcies de l’entitat que presentin el carnet tindran el sopar gratuït.

Aquest diumenge 14 de juliol tindrà lloc el dinar de germanor que se celebra cada dos anys i serveix per reunir els penyistes calellencs en un ambient distès. El president de la Solera, Isidre Argelés, destaca que serà una trobada molt participada i que també comptarà amb la presència de Gabriel Cid, membre de la Comissió Social del FC Barcelona, i l’exjugador Lluís Carreras.

La violinista calellenca Núria Grima s’encarregarà d’amenitzar l’aperitiu del dinar de germanor del 66è aniversari de la Penya Solera Barcelonista de Calella, que ha completat l’aforament previst.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.