La transgressora “Titane”, aquesta nit al CineClub de la Sala Mozart

El CineClub que organitza el Calella Film Festival ha seleccionat perquè es projecti aquesta nit a la Sala Mozart una de les pel·lícules que més rebombori ha aixecat en l’últim any, i que més bones crítiques ha recollit. Es tracta de “Titane”, un film transgressor, dirigit per Julia Docournau, que barreja elements del gènere fantàstic i de terror, amb clares referències al cinema de culte, entre els quals destaca “Crash” de David Cronenberg sobre el feixisme automobilístic.

La pel·lícula està protagonitzada per Agathe Rouselle i Vincent Lindon. Ella treballa de ballarina en un saló de l’automòbil i pateix un trastorn per estrès posttraumàtic a resultes de l’accident de trànsit que va tenir quan era més jove. La seva història es creua amb la de Vicent, un bomber que es retroba amb el seu fill, desaparegut fa 10 anys, gràcies a la policia de duanes de l’aeroport.

Un film transgressor en la forma i el missatge, no apte per a tots els públics, en el qual destaquen les interpretacions dels dos protagonistes. “Titane” va guanyar la Palma d’Or a la darrera edició del Festival de Cannes.

Es projectarà aquesta nit a la Sala Mozart (21h) dins la programació del CineClub. L’entrada general costa 4,50 euros i es poden comprar en línia a calellafilmfestival.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *