L’ajuntament reparteix 36.000 euros en subvencions entre les entitats esportives

Foto: CTTC

Abans de tancar l’any, l’ajuntament ha fet pública la relació d’entitats esportives perceptores de les subvencions que atorga anualment per contribuir al desenvolupament de la seva activitat esportiva i social. Aquest 2021, la partida ha pujat als 36.000 euros i es reparteix entre dotze clubs de Calella.

Els ajuts econòmics van dels 510 euros que rebrà l’Associació Gent de Barri de Pequín –que competeix a la lliga catalana de bitlles catalanes– fins als 6.724 euros del Club Tennis Taula Calella. L’entitat que gestiona el centre de tecnificació de la Fàbrica Llobet-Guri té equips en la majoria competicions nacionals i estatals, incloent-hi la Divisió d’honor masculina i femenina.

El Club Natació Calella percebrà 6.697 euros per mantenir la seva activitat, que inclou la competició i la formació d’esportistes. L’entitat és la concessionària de la gestió i manteniment de la piscina municipal Dorly Strobl.

Per ordre de quantia econòmica, la resta de clubs beneficiaris de les subvencions són el Club Bàsquet Calella (5.477 euros), la Unió Esportiva Handbol Calella (4.391 euros), el CF Calella (3.931 euros), el Club Tennis Calella (2.008 euros), la secció esportiva de l’Escola Pia Calella (1.756 euros), l’Associació de Patinatge Artístic Alt Maresme (1.305 euros), l’Associació Calella Marxa (1.258 euros), el Club Judo Calella (1.018 euros), l’Associació Vòlei Platja Calella (925 euros) i Gent de Barri de Pequín (510 euros).

D’acord amb les bases de la convocatòria, les entitats hauran d’haver presentat una memòria detallada de les activitats o programes esportius subvencionats, entre d’altra documentació. L’acord es va adoptar per Junta de Govern Local el passat 24 de novembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.