La UEH Calella dona la sorpresa i elimina al Sant Joan Despí de la Copa

La Unió Esportiva Handbol Calella ha passat ronda a la Copa, els calellencs han guanyat al Sant Joan Despí, equip de primera nacional, per 30-27.

El partit ha tingut dues cares ben diferents. La primera part ha estat pels visitants que han arribat a guanyar de 7 gols 5-12 al minut 24. Però una gran reacció dels de Cata ha deixat el marcador a la mitja part 11-14.

A la represa  la UEHC ha sortit per totes. Al minut 10 el marcador ja era d’empat a 18. Després d’uns minuts d’igualtat els nostres han apretat una mica més i han arribat a tenir un màxim avantatge de 5 gols 26-21 al minut a manca de deu minuts pel final. A partir d’aquí els calellencs han marcat el ritme del partit assolint una gran victòria.

Ara la UEH Calella espera rival. Aquest sortirà del sorteig d’aquest pròxim dilluns que l’enfrontarà, a partit únic, amb un equip de Nacional o de categoria de Plata. A més se sortejarà si es jugarà a Calella o a pista rival. Aquesta eliminatòria es disputarà el cap de setmana del 4-5 de juny.