Els problemes d’ARTS d’Estiu no acaben

CANCELACIO-OT

ARTS d’Estiu ha comunicat que l’espectacle “Operación Triunfo 2018” s’ha suspès. Per suplir aquest estai l’organització ha contraprogramat el concert “In the name of love” amb PLEASE, un tribut a U2. Les persones que tenen entrades pel concert d’OT se’ls hi retornarà l’import íntegre a partir de dilluns 12 d’agost.

Segons ha informat a través de les seves xarxes socials, l’organització ARTS d’Estiu ha cancel·lat el concert “Operación Triunfo 2018” per motius externs. Expliquen que l’empresa promotora de l’espectacle ha comunicat la impossibilitat de dur a terme l’espectacle i per això s’ha suspès.

Aquesta problemàtica ha obligat a prendre la decisió a ARTS d’Estiu de contraprogramar el concert “In the name of love” amb PLEASE, un tribut a U2. Aquest concert començarà a les 22 h el mateix 15 d’agost i tindrà accés gratuït per a tots els assistents.

Totes les persones que hagin comprat les entrades, se’ls retornarà l’import íntegre – incloses les despeses de comissió-. La devolució es farà a partir del dilluns 12 d’agost pel mateix canal de compra que s’hagi utilitzat.
D’altra banda, l’organització vol compensar a totes aquelles persones que tenen una o més entrades pel concert d’Operación Triunfo amb un 10% de descompte en qualsevol compra d’una nova entrada d’uns dels espectacles programats a partir del 12 d’agost. El codi de descompte per la nova compra serà el número de localitzador de l’entrada del concert d’OT2018.

El festival també ha aprofitat per demanar disculpes per les molèsties ocasionades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *