La UEH Calella perd a Cardedeu el primer partit d’aquest cap de setmana

El primer partit d’aquest cap de setmana contra el Cardedeu s’ha saldat amb una derrota calellenca 26-24.
El partit ha començat bé pels de Toni Guijarro. Amb un parcial de 2-6, han dominat el marcador fins el minut 23 que els locals han empatat el partit a 10 gols i s’ha arribat a la mitja part amb un marcador favorable pels vallesans per 15-13.
A la segona part, els nostres han anat sempre a remolc en el marcador, arribant a tenir fins a 7 gols en contra (24-17). Un parcial de 2-7 favorable als calellencs, ha escurçat les diferències, però ha estat insuficient per donar la volta al marcador.
Diumenge a les 17:00 h al pavelló del Parc Dalmau a porta tancada, però amb les càmeres de Ràdio Calella Televisió en directe, l’UEH Calella tornarà a jugar contra el Cardedeu.