Els dos partits de la UEHC d’aquest cap de setmana es podran veure per Ràdio Calella Televisió

BC1BC8FA-C440-4E4B-8614-AD0944EB87E7

Després de que la Federación Española de Balonmano considerés la competició de Lliga Catalana com a lliga nacional, la Unió Esportiva Handbol Calella, tonarà a jugar partits de lliga. Aquest cap de setmana ho farà contra el Cardedeu en doble jornada, dissabte a Cardedeu i diumenge al pavelló del Parc Dalmau. Els dos partits es jugaran a porta tancada i es podran seguir per Ràdio Calella Televisió de la següent manera:

El dissabte, que es jugarà a pista vallesana, es podrà seguir a partir de les 19:00h per la web de Ràdio Calella Televisió, que compartirà la transmissió del canal Esports De 10.
El partit de diumenge, que es jugarà a Calella, es podrà seguir per la Web, pel canal de Youtube, pel Twitter o pel Facebook de RCTV. La retransmissió amb producció pròpia estarà encapçalada per l’equip habitual de locutors: en Betu Puig i en Jordi Salvà.

Pel que fa a la part esportiva, l’equip tornarà a competir amb només cinc sessions d’entrenament i amb alguna baixa important.

Abans de l’aturada, els calellencs ja van jugar dues jornades en un mateix cap setmana. Els de Toni Guijarro, van aconseguir una victòria a Granollers i al cap de dos dies van empatar a casa amb els vallesans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat