Els dos partits de la UEHC d’aquest cap de setmana es podran veure per Ràdio Calella Televisió

Després de que la Federación Española de Balonmano considerés la competició de Lliga Catalana com a lliga nacional, la Unió Esportiva Handbol Calella, tonarà a jugar partits de lliga. Aquest cap de setmana ho farà contra el Cardedeu en doble jornada, dissabte a Cardedeu i diumenge al pavelló del Parc Dalmau. Els dos partits es jugaran a porta tancada i es podran seguir per Ràdio Calella Televisió de la següent manera:

El dissabte, que es jugarà a pista vallesana, es podrà seguir a partir de les 19:00h per la web de Ràdio Calella Televisió, que compartirà la transmissió del canal Esports De 10.
El partit de diumenge, que es jugarà a Calella, es podrà seguir per la Web, pel canal de Youtube, pel Twitter o pel Facebook de RCTV. La retransmissió amb producció pròpia estarà encapçalada per l’equip habitual de locutors: en Betu Puig i en Jordi Salvà.

Pel que fa a la part esportiva, l’equip tornarà a competir amb només cinc sessions d’entrenament i amb alguna baixa important.

Abans de l’aturada, els calellencs ja van jugar dues jornades en un mateix cap setmana. Els de Toni Guijarro, van aconseguir una victòria a Granollers i al cap de dos dies van empatar a casa amb els vallesans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *