La UEH Calella segueix imbatuda a casa en aquesta segona fase

La Unió Esportiva Handbol Calella segueix sense perdre cap partit a casa en aquesta segona fase de la lliga per l’ascens. Els nostres han guanyat 24-19 al BM Granollers

A la primera part, els calellencs s’han mostrat molt imprecisos en atac i els hi ha costat molt agafar el ritme. Al minut 16 el resultat era de 4-4 i al final dels primers 30 minuts s’ha arribat amb un resultat en contra, 8-9.

A la segona meitat els de Cata han seguit amb una bona defensa però, a més, han estat més encertats en atac. Un parcial inicial de 3-0 ha donat la volta al marcador. Els calellencs han sabut mantenir-se per davant amb avantatges d’entre 3 i 4 gols.

Aquesta nova victòria fa que els calellencs segueixin en segona posició a la classificació.