La UEH Calella suma un gran punt a la pista de la Coope Sant Boi

La Unió Esportiva Handbol Calella ha sumat un punt molt valuós en empatar a 31 gols a la pista de la Coope Sant Boi.

Els primers trenta minuts el marcador ha estat empatat durant molts moments. Però els locals, de tant en tant, han agafat mínimes diferències. Així s’ha arribat a la mitja part amb un avantatge de dos gols pels locals, 18-16.
A la represa, ben aviat, els de Javi Álvarez han tornat ha empatat el partit. En els darrers minuts els calellencs s’han posat per davant. Quan faltaven dos minuts pel final, els calellencs, guanyaven 28-31. Però la Coope ha fet un últim esforç i ha acabat empatant el partit.
Amb aquest empat, la UEHC, se situa a dos punts de l’Espanyol, líder del grup i a un punt de La Garriga i Sant Cugat segon i tercer classificat de la fase pel títol on els dos primers disputaran les fases d’ascens a divisió