La UEHC dóna roba esportiva a la Fundació Pare Manel

donacio-roba-pare-manel

És roba de temporades anteriors que ja no s’utilitzava i que ha estat molt ben rebuda per la Fundació.

El President de la Unió Esportiva Handbol Calella, Andrés Garcia, ha explicat la donació que s’ha fet a la Fundació Pare Manel, una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa, treballant preferentment amb persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat. “Nosaltres teníem roba d’altres anys que ja no la utilitzàvem i com que col·laborem activament amb la Fundació Pare Manel en temes de reinserció i ajuda als infants, hem recollit una sèrie de roba bàsicament esportiva i l’hem portat a la FPM per fer la donació i que la puguin distribuir on ells creguin convenient. És roba nostra d’altres anys que havia quedat obsoleta o ja no la fèiem servir“.

La Fundació Pare Manel impulsa projectes que defensin el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals on es centren les seves activitats i intervencions són la infància i joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

Andrés Garcia ha comentat que la UEHC té establerta una relació amb la Fundació Pare Manel, ja que cada any conviden l’equip d’handbol d’aquesta entitat a participar al Torneig Master CUP Calella que organitza el club calellenc a la primavera. “Nosaltres amb la FPM ja hi col·laborem de fa anys i organitzem un torneig pels volts de Setmana Santa i hi ve un equip d’handbol que el porta la FPM, i és el fet de continuar col·laborant en aquest projecte. No s’ho esperaven perquè hi hem anat per sorpresa“.

El President de la UEHC ha anunciat que aquesta no serà la única acció solidària que farà l’entitat aquest any, ja que organitzarà una recollida d’aliments durant un partit de l’equip sénior i que de cara a Nadal es faran altres activitats solidàries que s’anunciaran properament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat