El rector de Calella impulsa el grup “Cristians per la Sobirania”

Adaptat a les realitats del moment que ens toca viure, i com a mostra d’això hi ha la iniciativa que ha tingut de pregar pel procés que viu Catalunya a nivell polític.

Mossèn Cinto Busquet, el rector en funcions de la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella, és molt actiu a les xarxes socials, podríem dir que és un mossèn 2.0. Fa uns dies va anunciar que cada dissabte a la tarda compartirà via telèfon, via whatsapp, una proposta de pregària per demanar que es respecti el desig de la majoria del poble de Catalunya d’assolir la sobirania.

El rector de la parròquia calellenca subratlla però que la seva no és una iniciativa política sinó una pregària per la justícia, tal i com recull la doctrina social de l’Església.

La iniciativa de Cinto Busquet va anar prenent forma i ara es diu ‘Cristians per la sobirania’, i fa la seva tasca a través del mòbil. De fet, tot i ser la cara visible, el rector de Calella té dues persones més que l’ajuden en aquesta iniciativa.

Preguntat si tot això li pot comportar problemes davant del Bisbat de Girona, mossèn Cinto ha dit que ho va posar en coneixement del bisbe Francesc Pardo i ara té previst reunir-se aquest dijous amb ell. En tot cas, subratlla que no farà res que vagi en contra de l’Església i del seu bisbe.

Les persones que vulguin rebre la pregària poden buscar informació a la web personal de mossèn Cinto.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.