La UEHCalella impulsa una campanya solidària adreçada als infants i la gent gran

joguines

La Unió Esportiva Handbol Calella ha posat en marxa una campanya solidària de recollida de joguines noves i productes d’higiene personal per a la gent gran.

L’objectiu és lliurar les joguines i els productes d’higiene als infants i als avis que estiguin ingressats a l’Hospital de Calella durant els dies de Nadal. El president de la UEHC, Andrés García, ha explicat que les joguines han de ser noves, no sexistes i no bèl·liques: “Recollirem joguines noves, no bèl·liques i no sexistes per lliurar als infants que estiguin ingressats els dies de Nadal a l’Hospital de Calella. També recollirem productes d’higiene personal per a la gent gran. Des de l’Hospital ja ens han dit que això és el que més agraeixen els avis i àvies”. 

La campanya solidària ja s’ha posat en marxa aquesta setmana i durant els entrenaments es poden portar les joguines i regals tot i que el gruix de la recollida serà aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, durant els diferents encontres que hi ha programats al pavelló d’Esports del Parc Dalmau.

D’altra banda, Andrés García també ha donat a conèixer el calendari de les tradicional quines solidàries que la UEHC celebra durant les festes de Nadal: “La primera quina serà el 18 de desembre, la següent el dia de Sant Esteve, el dia 26; el dia 30 a la nit en farem una altra amb música i el 8 de gener l’última. Totes seran a l’Espai Mercat”.

Recordem que la Unió Esportiva Handbol Calella col·labora també amb la Fundació Pare Manel en diferents projectes socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat