Òmnium Montnegre segueix desenvolupant la programació commemorativa de l’Any Llull

jpeg_llull_xirinacs

Amb motiu de la celebració del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull, Òmnium Montnegre està desenvolupant una programació d’activitats per apropar la seva figura i obra al conjunt de la ciutadania. En el marc d’això, s’ha dissenyat una exposició itinerant que ha visitat diverses escoles i instituts de l’Alt Maresme i aquest vespre es farà una xerrada a la Cooperativa l’Amistat per vincular el treball filosòfic que va iniciar Llull a l’Edat Mitjana i en la qual es va inspirar el polític i filòsof Lluís Maria Xirinacs.

De Llull a Xirinacs. Models filosòfics globals per interpretar la realitat és el títol de la xerrada que es farà aquest vespre, a les 19.30h, a la Cooperativa l’Amistat, organitzada per la Fundació Randa i Òmnium Montnegre. El seu portaveu, Jaume Planas, ha recordat que l’entitat celebra aquest 2016 l’Any Llull. “La programació acaba amb la xerrada a càrrec de la fundació que treballa per difondre el llegat de Xirinacs, qui va dedicar la seva tesi doctoral a la figura de Ramón Llull”, ha explicat Planas.

Intervindran a la xerrada l’informàtic Manuel Garcia, el doctor en Medicina Joan Parés, i Agustí Rochet, que és membre del Pla Nacional de Valors de Catalunya, Cap d’Organització i Gestió del Coneixement de l’Agència Catalana de Turisme.

Des d’Òmnium Montnegre s’explica que la xerrada d’avui enllaça la commemoració de l’Any Llull amb la campanya Lluites compartides que l’entitat ha endagat per reconèixer la feina de milers de persones com Xirinacs o moltes d’altres anònimes que han reivindicat un futur col·lectiu millor.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat