La UGT denuncia amb llaços marrons i una manifestació la “pujada de merda” de les pensions

Foto : Marea Pensionista de Calella
Foto : Marea Pensionista de Calella

Sindicats com UGT, CCOO i CGT i moviments socials com Marea Pensionista han convocat per avui manifestacions en defensa de les pensions públiques i contra la pujada del 0,25% per aquest any, que consideren insuficient. Marea Pensionista de Calella ha assistit a la manifestació convocada a Plaça Catalunya.

El secretari comarcal de la UGT Maresme, Lluís Torrents, ha titllat de “merda” l’augment del 0,25% de les pensions i ha explicat que des de la UGT han posat en marxa una campanya per denunciar aquest increment amb llaços marrons.

“Indubtablement és una “merda”. De fet, hem encetat una campanya amb uns llaços marrons per denunciar que aquest increment que el govern diu que fa de les pensions és una autèntica “merda”. Perquè ens fem una idea, una persona que és el col·lectiu majoritari entre els pensionistes que cobri una pensió d’uns 600 euros li representa un augment mensual d’1 euro 30 i escaig cèntims”

Torrents ha detallat les reivindicacions que demanen els diversos sindicats i moviments convocants de la manifestació.

“De fet, amb aquestes manifestacions estem reivindicant la dignitat de les persones i, en concret, la dignitat dels nostres grans. La bírrica pujada de les pensions, avergonyant pujada de les pensions del 0,25% obliga a un col·lectiu importantíssim de la societat a reivindicar la justícia amb aquestes concentracions, amb aquestes protestes socials”

Al Maresme es faran manifestacions a Mataró i a Pineda de Mar.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al secretari comarcal de la UGT Maresme, Lluís Torrents.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *