[AMPLIACIÓ] La Brigada retira les andròmines del local del carrer Sant Jaume

IMG-6424

La Brigada municipal està fent les tasques de buidatge del local número 267 del carrer Sant Jaume, al peu de la N-II. Des de primera hora del matí s’hi han desplaçat membres de la Brigada municipal, de Serveis Socials, regidors de l’Ajuntament i també agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, els quals complien amb el permís judicial de retirar les andròmines per evitar un problema de Salut Pública que s’arrossega des de fa mesos.

Serveis Socials i agents de la Policia Local han parlat amb l’home que dorm al local, qui ha accedit a sortir pel seu propi peu i ha permès que s’emportessin els objectes acumulats. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va confirmar a Ràdio Calella TV que l’home pateix síndrome de Diògenes.

Els veïns de l’edifici del costat han expressat el seu malestar per les rates que entren a les seves cases arrel de l’acumulació de deixalles i per la mala olor que es desprèn del local.

«El problema que tenim és que està ple de rates, la mala olor. El tema és que pugen les rates, se m’omple l’apartament de rates. No sabem ja com combatre-les perquè per més que posis el que vulguis a la nit tens rates sí o sí dins de casa, durant el dia també. Al principi l’home estava bé, bé psicològicament, era un bon veí, de fet, li dèiem veí. Però lamentablement, es va posar malalt i va començar aquest amuntegament que és de terror»

Una de les veïnes també ha admès que tenen por pel comportament de l’home. Afirma que els amenaça i que tenien previst denunciar-lo.

«Ell sempre va ser molt educat, molt tranquil, però últimament crec que s’alcoholitzava de més i cridava, amenaçava i algunes paraules que no corresponien sí que deia. És més, ahir vaig patir un detall, com qui diu i teníem por. Avui, si tornava a passar, anàvem a denunciar, perquè això no pot ser»

Una altra de les veïnes ha confirmat la problemàtica amb la que viuen i es mostra satisfeta amb l’actuació de l’Ajuntament, ja que feia molt de temps que ho esperaven.

La Brigada Municipal fent les tasques de buidatge del local.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *