Arnijas (Cultura) parla de les cues que s’han generat als concerts de Barraques

El tinent d’Alcaldia responsable de la programació de Barraques, Xavier Arnijas, ha exposat que s’ha reforçat el control de l’accés a l’envelat on s’han fet els concerts de nit per garantir una festa segura. Com a conseqüència d’això es van generar llargues cues a les portes del recinte, provocant el desconcert de part dels assistents, que en el cas concret de Catarres van poder entrar-hi quan l’actuació ja havia començat. Arnijas ha dit que s’ha primat la seguretat en tant que la programació musical d’enguany tenia un marcat caràcter familiar.

Grans i petits van compartir junts la primera nit de Barraques de la Festa Major de la Minerva del 2018, que s’estrenava amb el concert de Catarres, un dels grups que més ho està petant en l’actualitat. Tothom va anar-hi a l’hora anunciada i es van trobar amb un fet gairebé insòlit: una llarguíssima cua per poder entrar a l’envelat. El perquè l’ha explicat el responsable de Cultura de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas.

No volem que la gent estigui insegura. Aquest any s’hi ha sumat el fet que vam contractar Catarres i Buhos, que han despuntat a l’estiu, i al tractar-se de concerts gratuïts van tenir molta afluència. Ningú s’ha quedat sense entrar i la gent ha estat tranquil·la i segura, que és el que pretenem nosaltres.

Arnijas no nega que enguany les Barraques de Calella han estat més concorregudes que mai, gràcies també al bon temps del cap de setmana.

I de la programació de Festa Major en destaca les demostracions de cultura popular i les activitats organitzades per les entitats locals.

Els castellers han tornat a triomfar a la plaça, el pubillatge, Foto-Film amb els seus concursos; les entitats en general, que tal i com em comentava la tinent d’Alcalde Parella tenen més presència a la Fira. Tot plegat fa que la gent surti al carrer, el teixit associatiu es mobilitzi, i això és el més bo per Calella.

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania veu complert l’objectiu de l’executiu de Montserrat Candini de potenciar les activitats de la Festa Major de la Minerva: portant grups punters a Barraques, dignificant la feina de les entitats locals i consolidant la cultura popular a través de castells i diables.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Xavier Arnijas. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *