La Voz Sénior tanca la tercera edició amb participació calellenca i maresmenca

Dos maresmencs han aconseguit arribar fins a la final del programa televisiu La Voz Sénior. Són Gwen Perry, guanyadora de la darrera edició i el calellenc Lluís Navarro, qui va quedar finalista. Els dos cantants han passat aquest matí pel programa La Ciutat per explicar com ha estat l’experiència i el que els hi proporcionarà ara el futur després d’arribar a la final de l’exitós programa.

Gwen Perry guanyadora del concurs, es va afincar a Llavaneres fa 18 anys, malgrat que ella va néixer a Carolina del Nord. Als seus 75 anys ha recorregut mig món a la recerca del seu destí com a cantant que la portat a guanyar La Voz Sénior.

La final també va tenir participació calellenca, amb el cantant i guitarrista Lluís Navarro, qui es va disputar amb Perry el guardó.

Molt vinculat des de sempre a la música, el folk va marcar els seus inicis, però també ha tocat rock, flamenc, ha format part d’orquestres, entre elles La Girasol, i als anys 90 ja interpretava més seriosament el blues. Avui al programa La Ciutat, Navarro ha explicat el sacrifici que hi ha al darrera de tot plegat.

Hi ha moltes hores al darrere de tot. Jo vaig dedicar-me des de jove a la música assumint tot el que comportava. Vaig deixar tot el demès per una carrera molt sacrificada, però que ha estat la vida que jo he escollit.

Per la seva part, Perry s’ha mostrat molt orgullosa d’haver participtat al programa. I més enllà d’endur-se un contracte amb Universal Músic, diu que es queda amb el fet d’haver conegut a grans companys de professió i amics, com Navarro.

De tot, amb el que em quedo és els amics que m’enduc. En Lluís estarà amb mi, encara que La Voz sigui un format competitiu, hi ha hagut molt de bon rotllo, molt bon feeling entre tots, molts somriures, sempre ajudant-nos entre tots i això ha estat el millor.

La veïna de Sant Andreu de Llavaneres va guanyar de la tercera edició de La Voz Senior formant part de l’Equip de Bustamante.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.