El Calella Film Festival comença els preparatius per a l’edició del 2022

El festival cinematogràfic que organitza l’associació Rosebud d’Amants del Cinema ha obert inscripcions per a la setena edició, que tindrà lloc de l’1 al 8 d’octubre del 2022. Manté l’estructura de les seccions oficials Low Bugdet per a les produccions de baix pressupost i Creative Rosebud, que premia l’originalitat de les pel·lícules. A més, es convoca novament el concurs de guió cinematogràfic, que enguany arriba a la tercera edició.

El Calella Film Festival ha llançat la convocatòria dels premis del 2022 aprofitant tots els canals: xarxes socials, contactes amb distribuïdores i productores, i per mitjà de plataformes especialitzades que, en les últimes edicions, han contribuït a la internacionalització del certamen. L’any passat es van rebre pel·lícules de Finlàndia o Ucraïna, fins als 300 títols que van passar el primer cribratge de qualitat i van ser seleccionats per rebre el Low Budget o el Creative Rosebud.

Anna Giménez, coordinadora general del festival, ha explicat que l’objectiu és fer de plataforma per a realitzadors creatius i enginyosos.

Sobretot busquem les produccions que són de directors i directores novells, de nous equips que tenen il·lusió i molta creativitat, però que necessiten algú que els faci d’altaveu. És el més important que fem des del festival: donar veu a gent de països diferents i amb treballs de temàtica molt diversa.

Per aquesta edició del 2022, que tindrà lloc de l’1 al 8 d’octubre, el Calella Film Festival consolida les principals apostes de l’any passat amb les projeccions de les pel·lícules seleccionades a concurs en diverses sales del Maresme, com ara el Teatre Principal d’Arenys de Mar; i avançar el Beach Festival de la programació troncal. Els passis a la Platja Gran de Calella es faran entre els mesos de juliol i agost.

El Calella Film Festival vol contribuir també a la promoció de la ciutat com a escenari de tot tipus de rodatges: televisius, publicitaris o cinematogràfics. La idea és aprofitar la visita de realitzadors d’arreu del món per explicar-los el projecte de Calella Film Office que s’impulsa des de l’Ajuntament de Calella i que ofereix un catàleg de localitzacions i facilita els tràmits i les gestions a les productores.

Volem estrènyer llaços amb el Calella Film Festival per promoure alguna activitat amb els directors i directores que venen, que facin una trobada i se’ls expliqui el projecte, i que vegin que poden venir a Calella a presentar i a fer pel·lícules. Pensem que li donarà solidesa.

Des del Calella Film Festival es posa de relleu el suport que es rep especialment de l’Ajuntament de Calella, a més del Consell Comarcal del Maresme i del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *