L’adaptació teatral de la pel·lícula “7 anys”, aquest diumenge a l’Orfeó Calellenc

teatre web

Quatre socis d’una empresa informàtica d’èxit, el Marcel, el Lluís, el Carles i la Verònica, se sotmeten durant una nit a un estrany procés de mediació per escollir la persona que passarà els pròxims set anys a la presó. Han desviat fons a Suïssa i han de trobar la fórmula perquè no els enxampin. La solució passa perquè un d’ells es declari culpable d’un delicte de frau fiscal d’alta volada. Aquest és el tret de sortida de la història de “7 anys”, l’obra que es representarà aquest diumenge a l’Orfeó Calellenc dins de la programació del Concurs de Teatre Amateur que convoca Joventut Artística.

El que aparentment semblava un espai cordial on tots els membres intentaven buscar una solució raonable, de sobte, es converteix en un camp de batalla. Els retrets i insults hi afloren quan el mediador els demana que votin quin dels seus companys ha d’assumir la condemna.

El grup teatral de l’ACR de Fals pujarà aquest diumenge a l’escenari de l’Orfeó Calellenc, dins del concurs amateur que convoca Joventut Artística. La representació es farà diumenge 1 de març, a les 18.30h. La venda d’entrades al teatre el mateix dia, entre les 13 i les 14h, i una hora abans de la representació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat