L’ADF Alt Maresme organitza un acte de comiat a Dídac Rey

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’Agrupació de Defensa Forestal de l’Alt Maresme farà un acte d’homenatge al calellenc Dídac Rey aquest diumenge al Parc Dalmau. Rey, desaparegut ara fa un any, era el cap operatiu de l’ADF aquí al nord de la comarca, com també va ser-ho de la regió maresme, i una persona molt coneguda i estimada per tota la ciutat. L’acte de comiat consistirà en la plantada d’una alzina amb una placa com a símbol de la tasca que feia dins l’entitat per protegir la natura i la prevenció d’incendis forestals.

El responsable actual de voluntaris a Calella de l’ADF Alt Maresme, Daniel Sánchez, ha explicat que serà un acte molt emotiu on intervindran i col·laboraran diversos ajuntaments de la comarca i entitats que volen participar en aquest reconeixement a la seva feina.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella farem una plantada d’una alzina a la part forestal del Parc Dalmau. Hi intervindran i faran parlaments representants d’entitats i ajuntaments de l’Alt Maresme i també el president de l’ADF. Només hi haurà bones paraules, serà un homenatge en ell i a la seva família que tanta paciència ha tingut.

Sánchez ha ressaltat que era una persona molt atenta, pacient i un gran amant de la natura. Ha destacat la seva tasca coordinant els dispositius de seguretat dels ADF tant en qüestions d’incendis forestals, com en esdeveniments esportius o en festes majors dels pobles de l’Alt Maresme.

Va ser el meu mentor des del 98 quan vaig arribar a l’ADF. Era una persona amb molta paciència, que s’estimava la natura, es portava molt bé amb tothom i ningú, ningú, tenia mai una mala paraula per ell.

Durant l’acte de diumenge, que començarà a les 11 h del matí, s’hauran de seguir tots els protocols contra la Covid. És a dir distància de dos metre entre tots els assistents i l’ús obligatori de la mascareta. Des de l’ADF també agreixen les múltiples mostres de suport que han estat rebent al llarg d’aquest any des d’ajuntaments, companys d’altres agrupacions, polític, Policies Locals i també persones anònimes. Exposen que a dia d’avui, el seu llegat continua ben present i que des de l’ADF continuen treballant per protegir la natura i les muntanyes que tant estimava el cap operatiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *