L’AEU anul·la la conferència d’avui sobre Xavier Cugat

Imatge d'arxiu

Una decisió que ha fet pública en les últimes hores en previsió als efectes que pot tenir la convocatòria de vaga en l’àmbit del transport.

Els alumnes de l’aula havien de rebre la visita de Joan Gay, Joaquim Rabaseda i Anna Costal, musicòlegs i professors de l’Escola Superior de Música de Catalunya, per parlar sobre el músic gironí Xavier Cugat.

Les classes es reprendran el 15 de novembre, amb la conferència titulada De quines administracions podem prescindir?, a càrrec del doctor en Dret i professor de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Ramon Barberà.

Sortida cultural per anar a veure Incendios

Últimes hores per reservar tiquet per participar en la pròxima sortida cultural que organitza l’Aula d’Extensió Universitària. En aquest cas, per anar a veure l’obra de teatre Incendios, al Teatre Goya de Barcelona, el diumenge 26 de novembre. El preu és de 25 euros per a socis, 31 per no socis. Inclou el desplaçament en autocar.

Dalt l’escenari, actors i actrius de renom com Núria Espert, Laia Marull o Álex García, sota la direcció de Mario Gas. Incendios ha rebut diversos guardons com el Premi al Millor Espectacle de l’Any, el Premi a Millor Director d’Escena per a Mario Gas o el Premi José Estruch del Teatre Principal d’Alacant.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *