L’agenda del Festival Impuls per aquest cap de setmana

Festival Impuls 2020.
Festival Impuls 2020.

La Festa Major Petita tornarà a acollir enguany els concerts del Festival Impuls. Un festival que va néixer l’any passat amb l’objectiu de potenciar la cultura de km 0 i artistes calellencs i maresmencs. Començarà aquest cap de setmana i s’allargarà fins al dimarts 15 amb concerts i espectacles al Passeig Manuel Puigvert. El tret de sortida del festival el donarà la banda Non Stop Band amb un concert dissabte al vespre (22h).

Una banda formada per set músics a l’escenari que faran gaudir amb les millors versions dels èxits més coneguts de tots els temps. Pop, rock, funk, soul, disco i sense pauses. Es farà dissabte a les 22 h al Passeig Manuel Puigvert i l’entrada es pot adquirir a entrapolis.com al preu de dos euros. El recinte disposarà de taules amb cadires i es podran ocupar amb un màxim de 6 persones de la mateixa bombolla de convivència.

La programació del Festival continuarà diumenge amb doble actuació. A les 12.30 h concert-vermut amb Raquel Xiberta.

Raquel Xiberta pujarà a l’escenari del Passeig amb Manu Corbalán i Gerard González. Un espectacle de fusió de guitarres i veus que oferiran diferents versions. El preu de l’entrada també costa 2 euros i es pot comprar a entrapolis.com.

Els Faroners de Calella tancaran les actuacions de diumenge amb una Cantada d’Havaneres. Serà a les 19.30 h amb una doble Cantada d’Havaneres a càrrec dels Faroners de Calella, amb Lluís Sarriera, Lluís París i Josep Barri i Els Palangres, amb Josep Bartrolí, Joan Vélez, Pep Romaguera i Ramón Lugo. Les entrades també es poden adquirir a entrapolis.com al preu de 2 euros.

La recaptació de totes les entrades del Festival aniran a benefici de la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat