L’agenda esportiva del cap de setmana

El Termotur Calella del CTT Calella, reprèn la lliga amb una triple jornada de lliga. Els nostres jugaran tres partits a terres vasques. El dissabte jugaràn ‪a les 10:00h‬ contra el LeKa Enea i ‪a les 16:00h‬ enfront l’ Errenteria. ‪El diumenge a les 11:00h‬ ho farà contra l’Alt San Sebastián.
Les noies del Suris Calella jugaran a casa el seu partit ‪diumenge a les 11:00h‬ contra el Torrelavega.

El Club de Futbol Calella vol tallar la mala ratxa de resultats guanyant ‪el dissabte a les 18:00h‬ al camp del Vilassar de Dalt.

El CB Calella JP Fruits Vermells disputarà la propera jornada de lliga a la pista del Nou Caulès. El partit s’iniciarà ‪el dissabte a les 19:45h‬.
Les noies el l’Ergasia CB Calella, disputaran el seu partit al Pavelló del Parc Dalmau ‪diumenge a les 19:30h‬ contra el Quart.

La Unió Esportiva Handbol Calella, després d’aconseguir dues victòries seguides, vol continuar aquesta ratxa de bon joc i resultats guanyant el dissabte al Gavà. Un partit que es disputarà al Pavelló Calellencs ‪dissabte a les 20:00h‬.

Els equips calellencs de Bitlles Catalanes, Barri de Pequin, CMX Torretes i CMX el Far, disputaran dissabte la sisena jornada de lliga a les Pistes Municipals de la Muntanyeta. Les partides s’iniciaran ‪a les 16:00h‬.

Els equips cadets i juvenils de l’Escola Pia de Volei disputaran ‪dissabte a partir de les 17:00h‬ a Calella una nova jornada de lliga contra el CV Mataró. L’ equip juvenil masculí es desplaçarà a Barberà del Vallès per jugar el seu partit.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *