L’agrupació local del PSC renova executiva i Pere Tarrés continua al capdavant

PSC

El PSC de Calella ha renovat la seva executiva sense grans canvis i que continuarà encapçalant Pere Tarrés com a Primer Secretari. L’agrupació local va celebrar aquesta setmana una assemblea telemàtica, a conseqüència de la Covid-19, en la que es va escollir per unanimitat la nova Comissió executiva. Segons informen els socialistes en un comunicat, la Covid-19 havia paralitzat tots els processos d’elecció de les noves direccions, ara un cop més estabilitzada la situació el partit ha permès poder-les celebrar de manera telemàtica.

En la nova executiva acompanyaran a Pere Tarrés, els regidors a l’Ajuntament de Calella, Josep Torres, com a portaveu del grup municipal, i la regidora Cindy Rando, com a secretaria d’Igualtat i Comunicació.
La Secretaria d’Organització continuarà en mans de Soufian Laroussi. Laura Cortada, regidora de Serveis Socials durant el mandat de Josep Maria Juhé, ocuparà la Secretaria de Finances, i el seu adjunt serà Juan Alberto Andrés. La Secretaria d’Imatge i mobilització la portarà Angel Vela i Josep Maria Garcia serà l’encarregat de la secretaria d’Acció jove.

Joan Torrent continuarà ostentant al càrrec de President Honorífic del PSC, un militant de més de 30 anys que ha tingut responsabilitats orgàniques dins el partit i també de representació municipal.

Segons el comunicat emès pel partit, la nova executiva es regirà per tres eixos fonamentals: justícia social, feminisme i ecologia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *