“Tornarem a vèncer”, el llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira es presenta diumenge a Calella

llibre erc

Esquerra de Calella organitza la presentació del llibre que, a quatre mans, han escrit els dos màxims dirigents del partit republicà en què exposen quina és l’estratègia per aconseguir la independència. Oriol Junqueras, des de la presó de Lledoners, i Marta Rovira, a l’exili de Ginebra, entren de ple en els grans debats polítics que hi ha al país a l’entorn de l’objectiu que Catalunya es converteixi en un Estat de ple dret. L’acte es farà a l’aire lliure, aquest diumenge 20 de setembre al Passeig Manuel Puigvert (12h).

El portaveu del grup municipal d’Esquerra, Xavier Ponsdomènech, farà les funcions de moderador del debat que mantindran la diputada Mònica Palacín i el senador Bernat Picornell. Explica que a Tornarem a vèncer, Junqueras i Rovira comparteixen quin és el full de ruta del partit després d’uns temps intensos i convulsos a la política catalana pel conflicte amb l’Estat.

Estic molt content de pertànyer a Esquerra perquè és l’únic amb full de ruta i ha après de l’1-O, i tira endavant per aconseguir la República el més aviat possible. Està clar que hem de ser molt més i hem d’estar preparats per tornar a l’embat i guanyar.

Ponsdomènech es mulla i diu que caldria que es convoquessin unes noves eleccions al Parlament de Catalunya, tot i entendre la complexitat pel moment, degut a la situació de pandèmia. Aquesta és una potestat únicament i exclusiva del president de la Generalitat, Quim Torra, qui està a l’espera de conèixer si el Tribunal Suprem ratifica la condemna d’inhabilitació per haver mantingut els llaços grocs i la pancarta dels presos polítics al balcó de Palau, l’abril passat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat