Exhaurides les entrades per a l’únic concert d’El Pot Petit a la Festa Major de la Minerva

pot petit

En 48 hores s’han exhaurit totes les entrades per assistir a l’únic concert que el grup de música infantil El Pot Petit oferirà a Calella dins la programació de la Festa Major de la Minerva. Serà el dissabte 26 de setembre a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri (11.30h). No se’n farà un segon, com s’havia valorat inicialment. El grup ja té compromisos tancats pel mateix dia que ho impedeixen.

La Jana i en Pau, amb tot l’equip artístic i musical d’El Pot Petit, oferiran un únic concert a la Festa Major de la Minerva davant d’unes 350 persones, aproximadament, que és el màxim d’aforament de la sala degut a la situació de pandèmia.

Aquest és un dels plats forts de la programació musical que es desenvoluparà a Calella entre el 22 i el 27 de setembre, que inclou els concerts d’Oques Grasses, l’orquestra Di-Versiones i la companyia Elèctrica Dharma; a més de la Gala Trens Tenors, organitzada per l’associació Cor i Orquestra Harmonia de Calella. Les entrades per a tots els espectacles –també el Festival de Circ i el Festival de Jazz i Blues– estan a la venda al portal entrapolis.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat