L’Agrupació Sardanista celebra aquest dissabte el tradicional concert de Nadal

Aquest dissabte tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal que organitza l’Agrupació Sardanista de Calella, que enguany arriba amb novetats. Anirà un any més a càrrec de la Cobla Montgrins, que portarà també al seu nou director, Jordi Molina. La presidenta de l’agrupació, Queralt Pedemonte, ha estat l’encarregada de fer el programa del concert juntament amb la cobla. Ha explicat que la diversitat d’estils és el valor afegit del concert, en el que s’interpretaran una suite, vals anglès i obligades, a més de sardanes.

Pedemonte ha avançat les novetats que han preparat pel concert, que tindrà lloc a les 20h del vespre a la Sala Mozart.

En primer lloc, el concert no se celebrarà diumenge com ho fèiem sempre, sinó que serà dissabte al vespre, perquè creiem que els concerts el dissabte poden tenir més repercussió. Potser un aplec de sardanes és millor un diumenge, però un concert un dissabte al vespre queda bé. I a part també perquè tindrem la direcció de Jordi Molina, que és el nou director de la Cobla Montgrins i aquest any hem cregut oportú també fer-lo venir a Calella perquè a part de ser un gran tenorista, un gran compositor, també és un gran director. També perquè el programa està format per diferents peces que no són sardanes i, per tant, necessiten la direcció d’un director a la talla d’en Jordi Molina.

La presidenta de l’agrupació ha destacat que també canvia l’escenografia, on afegiran una part audiovisual.

També aquest any hi haurà la col·laboració de Can Bancells i la seva decoració més florística estarà acompanyada també d’una projecció audiovisual en el fons de la pantalla amb fotografies dels compositors amb el nom de les sardanes perquè les persones que estiguin assegudes, mentre escoltin la sardana, es podran imaginar la cara del compositor que va escriure aquella peça i el tindran allà projectat i creiem que això pot quedar molt bé.

Les entrades es poden aconseguir trucant al número de telèfon de l’Agrupació Sardanista, el 654 52 76 28, i una hora abans del concert a la Sala Mozart. Per als socis, tenen un preu de 7 euros, mentre que les persones que no són sòcies hauran de pagar 10 euros.

La mateixa Queralt Pedemonte farà la postproducció de l’enregistrament del concert que es podrà recuperar pels vols de cap d’any través del programa Coblejant, de Ràdio Calella TV.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella, Queralt Pedemonte.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *