L’Agrupació Sardanista confirma la suspensió de l’Aplec

Imatge d'arxiu

L’Aplec del 2020 no es farà ni en les dates ni en el format previst. L’Agrupació Sardanista, que ja va haver de suspendre la presentació del disc d’aniversari “Arran d’onada”, ha confirmat en les últimes hores que suspèn la trobada sardanista que s’havia de celebrar el cap de setmana del 6 i 7 de juny. La seva presidenta, Queralt Pedemonte, ha explicat que s’ha esperat fins l’últim moment per saber com evolucionava la pandèmia i que ho han comunicat quan no hi ha marge per mantenir-lo en peu.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Pedemonte sí ha avançat que estan estudiant alternatives que passarien per canviar el format tradicional de l’Aplec calellenc, el Pairal de Catalunya.

Ens hem assessorat per d’altres agrupacions i autoritats que ens han dit que és inviable. Ens hem esperat per prendre una decisió amb fonaments. Suspenem l’Aplec amb la voluntat de celebrar un altre acte que el pugui substituir (…) Possiblement no en el mateix format, perquè serà molt difícil, i en el pitjor dels casos l’any que ve.

L’Agrupació Sardanista de Calella veu difícil mantenir totes les activitats d’estiu, entre les quals el curset i també les ballades dels diumenges a la tarda al Passeig Manuel Puigvert.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *