L’Agrupació Sardanista i la Cobla Montgrins presenten el disc “Arran d’Onada” al NEC

cobla montgrins web

Demà divendres 31 de juliol, el Far de Calella acollirà la presentació oficial del disc editat per l’Agrupació Sardanista de Calella en el marc del seu 70è aniversari. És “Arran d’Onada”, un disc de sardanes dedicades a Calella i interpretades per la Cobla Montgrins, sota la direcció de Jordi Molina.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Jordi Molina ha explicat quines composicions es poden trobar en el volum.

El repertori del concert l’integren les peces del disc que vam enregistrar on es troben sardanes dedicades a Calella, des de sardanes clàssiques de principis del segle XX fins les més modernes que s’han estrenat els darrers anys. És repertori dedicat a Calella, a l’entitat i a l’Aplec, de les més històriques a la més actual que s’estrenarà aquest divendres, que és Arran d’Onada, una sardana meva que dona títol al CD.

L’escenari del Far ha estat l’espai escollit per la presentació del disc. Molina reconeix que li fa una especial il·lusió tornar-hi a tocar.

Sí, al Far, allà mateix, un lloc emblemàtic on ens fa molta il·lusió anar-hi. Jo hi he tocat un parell de vegades, precisament el primer concert d’aquest festival que es va fer allà jo hi era i em fa especial il·lusió, és un lloc molt bonic. Venim en format de cobla a presentar el disc. És purament un concert de sardanes i en format de cobla.

A diferència de les altres propostes incloses dins la programació del NEC, la Cobla Montgrins només farà una actuació a les 20.30h. Ja no hi ha entrades disponibles. Juntament amb l’entrada, el disc es podrà adquirir al preu de 4 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat