L’Agrupació Sardanista prepara per diumenge un Aplec Confinat

entrevistaplec

El coronavirus va obligar a suspendre a mitjans d’abril l’Aplec de Calella previst per aquest cap de setmana. La 93ena edició no es podrà fer en el format convencional, però l’Agrupació Sardanista ha decidit reinventar-se i organitzar un aplec confinat des de casa. Per aquest diumenge els sardanistes han preparat tot un seguit d’activitats online i a través de Ràdio Calella TV per compensar la suspensió de l’aplec. Per les set la tarda preparen una nova versió de #LaRàdioAlBalcó per fer sonar Record de Calella.

És la segona vegada en la història que es suspèn l’Aplec Pairal des de la guerra civil espanyola. La seva presidenta, Queralt Pedemonte, ha explicat que per fer passar un cap de setmana més amè han organitzat aquest Aplec Confinat.

L’aplec confinat és una manera de compensar la situació emocional de molts calellencs que els hi sap molt de greu la suspensió. Hem preparat una sèrie de vídeos i contingut a través de les nostres xarxes socials, i a través de Ràdio Calella TV i el Coblejant, perquè tota aquesta gent que espera amb molta il·lusió l’Aplec tingui un dia més amè.

L’Aplec confinat començarà a les 10 h del matí amb un missatge de la junta de l’Agrupació Sardanista a xarxes socials, a les 11 h per Ràdio Calella TV s’emetrà el programa Coblejant.

A les 12 del migdia i a les 18 de la tarda els sardanistes preparen una sorpresa a xarxes socials amb la Cobla Orquestra Montgrins i la Principal de la Bisbal, els que han volgut col·laborar de manera altruista amb aquest aplec confinat. Durant tota la tarda a Ràdio Calella s’emetrà una programació especial de sardanes.

A les 19 h de la tarda l’Agrupació demana a tothom sintonitzar Ràdio Calella TV i treure la ràdio al balcó per fer sona Record de Calella.

L’únic que s’ha de fer és agafar la ràdio i treure-la al balcó per sonar ben fort i escoltar plegats Record de Calella. És tot el que podem fer de moment fins que puguem celebrar els 70 anys de l’entitat i les audicions d’estiu.

L’Agrupació Sardanista contempla poder celebrar les audicions d’estiu al passeig amb un nou format: no es podran ballar sardanes però sí escoltar-les.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat