Tancades les inscripcions pel nou musical de l’ATSOC

boig per tu

El nou musical de l’Associació de Teatre Solidari de Calella ja ha tancat les inscripcions al càsting del seu nou musical. La resposta de la gent ha estat tan gran, que ha obligat els organitzadors a tancar les inscripcions al càsting. L’obra escollida per aquest any és “Mama Mia”, el musical basat en les cançons d’ABBA i que l’ATSOC interpretarà al desembre en benefici a una causa solidària. I és que Mamma Mia és un dels grans reptes dels darrers anys de l’ATSOC i que comptarà amb un elenc de 40 persones damunt l’escenari.

Per confeccionar aquest elenc l’ATSOC va obrir les inscripcions al càsting del 10 de maig, a principis d’abril. Ara tot just vint dies més tard, es veuen amb l’obligació de tancar-lo. Josep Grima és el president de l’Associació de Teatre Solidari de Calella.

Justament quan vam obrir convocatòria, vam dir que s’apunti tothom ja, perquè no hi havia data de finalització, i sabíem, per l’experiència, que arribaria un punt que hauríem de tancar per la senzilla raó de qui hi ha massa gent apuntada i no volem deixar molta gent fora. Hem tancat per aquest èxit i sap fins i tot una mica de greu.

Fins a 75 persones s’han apuntat al càsting de l’ATSOC i que ara hauran de lluitar per guanyar-se un dels 40 papers que està en joc entre cos de ball i actors. Això sí el que està en dubte ara, és si el càsting es podrà fer de manera presencial el 10 de maig com tenien previst. I és que l’ATSOC contempla tots els escenaris possibles, i per tal de no quedar-se sense poder fer-lo, ara han posat sobre la taula un pla B. Un càsting telemàtic fet a través de videoconferència.

Nosaltres hem plantejat un pla B. Tenim el càsting presencial el 10 de maig i anirem veient com evoluciona, però ja tenim muntada una plataforma amb un pla B. Hem muntat una plataforma a la web on podrem nosaltres mateixos fer el càsting online. Totes les persones inscrites rebran un correu amb les instruccions. És possible que el fem per videoconferència i adaptar-nos a la nova situació.

 Si el càsting perilla per evitar aglomeracions, també perillen els assajos i que es pugui celebrar el musical al desembre. Des de l’ATSOC recalquen, que no volen exposar a ningú a cap risc fins que no sigui segur i les autoritats ho dictaminin. Tot i que encara queda, els organitzadors obren la porta a poder-lo posposar, però sense dubte el seu compromís és ajustar assajos perquè al mes de desembre puguin aixecar el teló.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat