L’Ajuntament cedirà dos immobles a la Fundació Hàbitat Solidari

raval37calella

L’Ajuntament de Calella cedirà la titularitat de dos immobles que actualment estan en règim de lloguer social a la Fundació Hàbitat Solidari. Serà el proper dilluns durant la sessió del ple ordinari. Concretament, la Fundació Hàbitat Solidari rebrà la propietat d’un pis situat al carrer Joan Fuster, a la zona del Mercadona, que des de fa 10 anys està en règim de lloguer social.

D’altra banda, el consistori cedirà una casa situada al carrer Raval, 37, que va rebre com a donació d’una família de Calella ara fa dos anys. En aquell moment ja hi havia un inquilí que gaudia de lloguer social. Ara aquesta persona ha mort i, segons ha explicat el tinent d’alcaldia de Territori, la casa necessita una rehabilitació d’entre 60.000 o 70.000 euros per tal de complir uns mínims. Davant d’aquesta situació, l’immoble es cedeix a la Fundació Hàbitat Solidari amb l’obligació de vendre-ho i amb el fruït de la venda comprar dos pisos per destinar-los a lloguer social: “Ara donarem les 2 finques a la Fundació Hàbitat Solidari. En el cas del pis per continuar amb el lloguer social que ja hi ha i la casa es dóna amb l’obligació que es posi a la venda i el fruït d’aquesta venda serveixi per comprar dos habitatges per lloguer social”.

Un cop s’aprovi per ple aquest dilluns ja s’hauran fet tots els tràmits burocràtics. Sitjà recorda que també s’ha hagut de notificar a Governació de la Generalitat.

Segons Sitjà, amb aquestes noves donacions patrimonials la Fundació Hàbitat Solidari augmenta la seva solvència a l’hora de desenvolupar la seva tasca social.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat