L’Ajuntament celebra avui el primer ple ordinari del 2016

Ajuntament de Calella, 21/12/2015

L’Ajuntament de Calella celebra aquesta tarda el primer ple ordinari del 2016. Una sessió que té 16 punts en l’ordre del dia. Precisament, un dels punts fa referència al canvi de dia de celebració de les sessions ordinàries del ple. A partir d’ara, les sessions ordinàries bimensuals es faran els dilluns dels mesos parells.

De l’àrea de Solidaritat i Cooperació es debatrà l’adhesió de Calella a l’Associació Salut i Família i l’acord de col·laboració per a la posada en marxa del Banc del Temps a la nostra ciutat.

De l’àrea d’Educació, es ratificarà la modificació dels Estatuts del Consorci de Normalització Lingüística.

Destaca també de l’àrea de Recursos Interns, Hisenda i Especial de Comptes l’aprovació per autoritzar la venda de diferents immobles que són titularitat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. I referent a la corporació sanitària, el ple aprovarà la permuta de terrenys entre aquest organisme i l’Ajuntament. Amb aquesta permuta, el consistori tindrà en propietat l’Hostal Vell i el terreny del voltant i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva disposarà del terreny del costat d’Urgències.

De l’àrea de Política d’Habitatge, es debatrà l’adhesió a la Xarxa de Serveis Locals d’Habitatge promoguda per la Diputació.

En l’apartat de Territori es deixarà sense efecte el PMU de l’edifici Renault i aprovarà definitivament el cobriment de la part alta de la riera Capaspre.

De Serveis Públics, s’aprovarà el plec de condicions així com la licitació del contracte de serveis de neteja d’edificis i instal·lacions municipals.

En l’apartat de mocions, els grups municipals d’ICV i la Cup en presenten dues. Una per arrencar el suport i el compromís actiu de l’Ajuntament de Calella amb la banca ètica; i l’altra per l’adhesió de Calella a la Xarxa de Municipis per a l’Economia Social i Solidària.

La Cup presenta text de suport institucional a la ILP que proposa debatre la nova Llei del Sistema Educatiu de Catalunya.

Per la seva banda, CDC i PSC presenten moció d’adhesió institucional de la Declaració universal sobre els arxius. I un altre moció també dels dos partits de l’equip de Govern de rebuig al Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre aprovat pel govern espanyol.

El ple el podreu seguir en directe per Ràdio Calella a partir de les 18:30 hores. També per calellatv.cat

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *